top of page
  • eefkemilhous

Innerhouse Update/nieuwe les op rooster!

Hoi yogi's 


Ten eerste een hartelijk welkom aan de nieuwkomers bij Innerhouse, supertof dat de onervaren en ervaren yogi’s de weg naar de mat weten te vinden.


Even een korte update wat er de komende periode allemaal te beleven is bij Innerhouse:


Stretch & Relax (Try-Out) - Woensdag in Mei en Juni om 20:15 - 21:30

Ik ben enthousiast om aan te kondigen dat we in mei en juni iets speciaals gaan uitproberen op het reguliere rooster: de Stretch & Relax les, elke woensdagavond van 20.15 tot 21.30. Deze lessen zijn een mix van verschillende yogastijlen, met elke week een ander thema. De ene week kunnen we ons verdiepen in de stilte van yin, de volgende week misschien de herstellende kracht van restorative yoga ontdekken, en dan weer de rustgevende werking van yoga nidra of juist de zachte hatha yoga ervaren. Props zoals tune up balls, de yoga strip en yoga riemen zullen soms gebruikt worden om je ondersteuning te bieden waar nodig.

Ademcirkel - Vrijdag 10 Mei van 19:00 tot 20:30

Ik nodig je uit om samen de kracht van ademhaling te ontdekken. In de Ademcirkel zullen we verschillende ademtechnieken onderzoeken die zowel ontspannend werken als je energieniveau kunnen verhogen. Deze sessie biedt een persoonlijke en ondersteunende ervaring in een kleine groep (max 5 personen), en voor €35,- ben je erbij. Boek snel, want de ruimte is beperkt.

Klik hier om te boeken


Strandyoga

Ontdek strandyoga in Petten!  Vanaf mei geef ik af en toe een fijne yogales op het strand, een unieke ervaring om te verbinden met de natuur. Geniet van de kracht van yoga met het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond. Wil je graag geïnformeerd blijven, mail dan naar innerhouse.nl@gmail.com, en ik zet je graag op de informatielijst specifiek voor strandyoga. 

Deze les is altijd onder voorbehoud, we zijn afhankelijk van de weergoden!

Kosten: €8,- per les (contant te voldoen)


Om alvast in de agenda te zetten…..

24 september 19.30-21.00 Ademcirkel


20 oktober 10.00-12.30 Yoga Special

22 oktober 19.30-21.00 Ademcirkel


17 november 10.00-12.30 Yoga Special

19 november 19.30-21.00 Ademcirkel


20 december 19.00-21.00 Yoga Special


Data zijn onder voorbehoud en informatie over inhoud van de lessen volgt.



PS.

29 april t/m 5 mei is Innerhouse gesloten. Alle (dan nog geldige) strippenkaarten worden met deze periode verlengd, dit gaat dus niet van de geldigheidsduur af.

Vergeet niet Innerhouse te volgen op Facebook en Instagram!!!!

bottom of page